avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Activitate minu1972

Activitate minu1972

Buna seara , am si eu o intrebare , ce sanse am in urmatoarea situatie ...ies din sens giratoriu , merg spre trecere pietoni , semnalizare intermitenta galben , incetinesc , privesc semafor pieton , o persoana pe trotuar , culoare rosu hotarasc sa trec si cind ajung pe trecere vine verde pietoni, pieton da sa treca eu continuii fiind tarziu sa opresc , masina politiei in spatele meu , semnalizare acustica si dupa 100-150 m, opresc , .imi cere actele , permis ridicat 30 zile neacordare prioritate pietoni , vad filmul si vad ca pietonul pare sa paseasca in fata masinii politiei pe banda 1 unde oprise cand eu deja aveam 2-3 metri in fata , eu circulam pe banda 2 ..as vrea sa contest procesul vebal ...ce sanse am si cum sa procedez ??fiind primul eveniment , fiind emotionat cred ca asa s-a intamplat , eu consider ca atunci cand treceam de trecere pietoni nu era nimeni pe carosabil si a fost sincronizare cu schimbarea culorii....acum daca fac contestatie , presupunem ca pierd , in 15 zile dupa sentinta nu fac apel merg si duc permisul la politie , amenda o platesc intreaga sau mai beneficiez de acea reducere in 15 zile ? multumesc