avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate ps_regina

Activitate ps_regina

Factura este pe numele Asociatiei de Proprietari din partea unei persoane fizice autorizate.Eu stiu foarte bine ca o persoana de la paza ( firma de paza este firma presedintelui de bloc )care nu stiu de ce recicla uleiul folosit a pus cutia adusa de mine intr un tomberon destinat sticlelor ,si nu o firma de curatenie.Filmarea ei zic ca o au ,dar o vor arata decat autoritatilor, Alte gunoaie nu au deranjat decat al meu deoarece daca am venit de curand din Germania , multi considera ca am adus Covidul cu mine , ba sotiei administratorului ii venise geniala idee sa interzica intrarea in complex a proprietarilor care se intorc din strainatate si cand colo a fost printre primii infectati.Ca sa nu ma intelegeti gresit va spun clar ca nu lipsa mea de bun simt a deranjat ci situatia actuala , nebunia cu masca sau fara masca , etc.
Eu am discutat cu un avocat care m a sfatuit sa platesc pentru ca este prea multa zarva si nu merita osteneala insa ma tem sa nu si faca un obicei din asta datorita comoditatii mele.
Am primit o amenda pentru ca am pus o cutie de carton plina cu bucatele de cutii ale altor cartoane langa tomberonul destinat cartoanelor ,deoarece acesta era plin cu varf , Mi au reprosat ca nu am aruncat in alt tomberon mai gol destinat altor desee, avem aici camere de luat vederi.Aceasta amenda mi s a adaugat la intretinere si m au amenintat ca daca nu platesc in 90 de zile imi vor opri apa. Cand am platit intretinerea mi au inmanat o factura unde scrie ca am de platit 150 lei reprezentand strans materiale reciclabile conform contractului din 4/2019. Ce pot face ? Nu mi doresc sa platesc aceasta amenda deoarece stiu ca este un motiv personal si nu o lipsa a bunului simt din partea mea.Va multumesc.