avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Activitate Vasile Anghel23

Activitate Vasile Anghel23

Buna ziua am suspendare in românia pentru conducerea sub influența alcoolului
Daca produc o alta fapta in străinătate
Exista posibilitatea de a recunoaște si pe asta din Romania
Ca ideie daca sunt prins fara permis in străinătate o pot executa pe asta din Romania exista posibilitatea de a ma trimite aici in Romania mulțumesc anticipat
Si inca ceva pot pleca daca am semnătura la 3 luni fără contract de munca !..,?
A da ! Era da uit si daca nu ajung la semnat la data care trebuie si voi intarzia o săptămână sau 2 ce se poate întâmpla? Sa aveți o zi bună

Vasile Anghel23 a scris:

Și încă ceva va rog sa îmi spuneți...Daca mai produc o fapta dar nu in Romania si in străinătate există posibilitatea de a mi da executare in românia sunt nedumerit mulțumesc frumos!!

Duca Oana a scris:

Nu.

Și încă ceva va rog sa îmi spuneți...Daca mai produc o fapta dar nu in Romania si in străinătate există posibilitatea de a mi da executare in românia sunt nedumerit mulțumesc frumos!!

Duca Oana a scris:

Nu.

Exista posibilitatea de a reduce semnătura la 3 luni sau 6?

Duca Oana a scris:

Cei de la serviciul de probațiune stabilesc.
O sa va fie destul de greu cu plecatul în străinătate, întrucât aveți stabilit un termen de supraveghere de cel putin 2 ani, pe parcursul căruia vi se va tot solicita sa va prezentați la chemările serviciului.
Plus ca aveti și munca în folosul comunității de executat.
Oricare dintre aceste obligații nerespectate cu rea-credință va atrage revocarea suspendării și executarea în regim de detenție.

Si mai am o întrebare aveți idee la cat timp ma chemă la semnat? deoarece doresc sa plec in străinătate mulțumesc

Vasile Anghel23 a scris:

Nu sa dispus aceasta.. mulțumesc frumos

Duca Oana a scris:

Peste 1 an de când hotărârea rămâne definitiva.
Dacă nu vi s-a interzis prin hotărâre sa conduceti pe o perioada mai lunga de timp.

Nu sa dispus aceasta.. mulțumesc frumos

Duca Oana a scris:

Peste 1 an de când hotărârea rămâne definitiva.
Dacă nu vi s-a interzis prin hotărâre sa conduceti pe o perioada mai lunga de timp.

Buna ziua
Am si eu o întrebare
Astăzi am primit hotărârea judecătorească prin care mi sa anulat permisul pentru alcool aș dori sa stiu cand pot da iar ? Mulțumesc anticipat!