Mulțumesc frumos pt un răspuns clar! Cui ar trebui sa ma adresez în acest caz și ce demersuri ar trebui sa fac pentru a întra în posesia drepturilor cuvenite?
Buna seara! Mulțumesc pentru timpul dvs , de a-mi răspunde, dar voiam sa va mai întreb dacă nu exista totuși o lege care sa protejeze un salariat in astfel de situații. Eu stiu ca pe salarii nu se pot pune ,popriri! Aceasta suma este rezultatul concediilor medicale din salariu! La baza acestui lucru stau statele si balanta! Eu am facut un mail către Bej si răspunsul a fost, ca banca a trimis banii în urma in urma popririi! Ceva nu se leagă! Poate exista o soluție corecta, legala, dar pe care eu n-o știu ! Mulțumesc încă o data!
Buna seara! Intrebare de 10 puncte!!!
Dacă eu am cotizat la pilonul II pensii NN si acolo este stransa o suma si din nefericire , am fost pensionata pe caz de boala, cu mult înainte de pensie la termen,pot beneficia de suma cu care am contribuit? Mulțumesc frumos și seara frumoasa!!!!
Intrebarea era, dacă banca avea voie sa imi pună poprire pe suma si sa o trimita Bej-ului, atat timp cat erau banii rezultați din concediile medicale plătite de FNUASS ? Mulțumesc mult pentru raspuns!!
Buna ziua! Sunt administratorul unei societăți fără activitate în acest moment! Banca a pus poprire pe cont unde am încasat o suma de bani, rezultata din concediile medicale din 2018-2019 . Concediile medicale însumează 180 de zile, înainte de pensionare pe caz de boala! Acești bani sunt platiti de FNUASS. .Mentionez, ca exista o pronuntare de executare silita cu un BEJ, pe contul societății din 13 nov 2020,, iar suma încasată de la FNUASS , a fost la sfârșitul lunii octombrie. 2020. Mulțumesc frumos!!