avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Activitate Inna.213

Activitate Inna.213

Buna ziua,
Sunt in CCC pana in Septembrie 2023, in 6 Septembrie va face copilul 2 ani, doar ce am aflat ca sunt însărcinată și termenul de naștere va fi undeva prin data de 10.09.2023. Voi beneficia de indemnizație creștere copil?
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Indemnizatie
Buna ziua, domnule Ionut.ion
Da am beneficiat de indemnizație pana in noiembrie 2019, apoi jobul cu stimulent si pe urma somaj. La primăria locală trebuie să merg să mă interesez de acte?
Si aveti idee cum se va calcula această indemnizație si despre ce suma este vorba?
Va multumesc!
O zi bună!

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
O sa beneficiați daca in perioada Septembrie 2019-August 2021 aveti cel putin 12 luni in care ati lucrat, beneficiat de somaj sau de indemnizația pentru CCC.

Răspuns la discuția Indemnizatie
Buna ziua,
Am o nelamurire.
Eu acum ma aflu in somaj si am ramas însărcinata. Înainte de a intra în somaj am lucrat 6 luni, nu s-a facut prelungire deoarece în luna mai (2020) era în plină pandemie, iar între lichidare si somaj a fost distanta de 2 luni. La angajare eu venisem cu 2 luni mai devreme (noiembrie 2019) de a face primul copil 2 ani, am beneficiat de stimulent. Mie prin luna mai (2021) mi se termină șomajul si eu urmez sa nasc prin august(2021). Intrebarea mea este daca o sa beneficiez de indemnizație ptr creștere copil?
Multumesc!