avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Activitate alina_andreea

Activitate alina_andreea

Bună seara ! Am și eu o situație neplăcută…
Am cumpărat o mașină de la un domn care pare ca nu ar avea actele în regulă.
Am să explic puțin despre ce este vorba:
În talon și pe cartea mașinii apare un anume proprietar care este și ultimul proprietar care s-a ocupat de actele mașinii și care a avut totul în regulă, acesta figurează ca a fost proprietarul mașinii din 2017 până în 2024.
Acesta a vândut mașina in 2024 unui alt domn. Acest domn pare ca a băgat mașina în primărie, dar nu a înmatriculat-o. Acest al doilea domn a vândut și el mașina anul acesta unui alt domn, iar acest domn pare ca nu a băgat mașina în primărie și nici n-a înmatriculat-o. Acest al treilea domn mi-a vândut mie mașina. Am făcut acte vânzare-cumpărare, însă mi-a dat un fiscal care aparține celui de-al doilea proprietar, nu era fiscalul lui. Pe două dintre cele două acte vânzare cumpărare (care domnul a zis exact așa : ,, asta e fiscalul “) ei bine, conform acestor hârtii , fiscalul a fost scos online și are un cod remtii în loc de ștampile și din ce înțeleg eu ar fi fiscalul celui de al doilea domn.
Iar acum, domnul care mi-a vândut mașina nu mai este de găsit să l rog să îmi explice ce s-a întâmplat…
Eu acum pot să mi fac actele pe numele meu, dată fiind situația de mai sus ?
Și dacă nu pot, vă rog să mă îndrumați pentru soluționarea acestei probleme.
Vă mulțumesc în prealabil.