avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... SITUAȚIE LEGATA DE ACTELE MAȘINII Bună seara ! Am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

SITUAȚIE LEGATA DE ACTELE MAȘINII Bună seara ! Am și eu o situație neplăcută… Am cumpărat ...

Bună seara ! Am și eu o situație neplăcută…
Am cumpărat o mașină de la un domn care pare ca nu ar avea actele în regulă.
Am să explic puțin despre ce este vorba:
În talon și pe cartea mașinii apare un anume proprietar care este și ultimul proprietar care s-a ocupat de actele mașinii și care a avut totul în regulă, acesta figurează ca a fost proprietarul mașinii din 2017 până în 2024.
Acesta a vândut mașina in 2024 unui alt domn. Acest domn pare ca a băgat mașina în primărie, dar nu a înmatriculat-o. Acest al doilea domn a vândut și el mașina anul acesta unui alt domn, iar acest domn pare ca nu a băgat mașina în primărie și nici n-a înmatriculat-o. Acest al treilea domn mi-a vândut mie mașina. Am făcut acte vânzare-cumpărare, însă mi-a dat un fiscal care aparține celui de-al doilea proprietar, nu era fiscalul lui. Pe două dintre cele două acte vânzare cumpărare (care domnul a zis exact așa : ,, asta e fiscalul “) ei bine, conform acestor hârtii , fiscalul a fost scos online și are un cod remtii în loc de ștampile și din ce înțeleg eu ar fi fiscalul celui de al doilea domn.
Iar acum, domnul care mi-a vândut mașina nu mai este de găsit să l rog să îmi explice ce s-a întâmplat…
Eu acum pot să mi fac actele pe numele meu, dată fiind situația de mai sus ?
Și dacă nu pot, vă rog să mă îndrumați pentru soluționarea acestei probleme.
Vă mulțumesc în prealabil.

Alte discuții în legătură

Neinmatriculare auto la timp daniel80 daniel80 Buna ziua, Am vandut in anul 2008 un autovehicul Dacia. Noul proprietar nu si-a inmatriculat auto in orasul de domiciliu l-a oprit politia si i-a retinut ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii nepotu08 nepotu08 buna ziua!daca am cumparat o masina ,actele sunt la mine toate,contractul de vanzare cumparare al masini a fost facut intre tatal meu si vanzator,intre timp ... (vezi toată discuția)