Am sesizat primăria și politia, dar răspunsul lor au fost ca nu au emis autorizație, nici una nici alta, și ca ei primesc autorizatii de la agenția sălilor de jocuri, sau ceva de genul, ba chiar mai nou au primit autorizatie pentru muzica la un volum destul de tare, și cu program non-stop, dar nu de la primărie. M-ar ajuta dacă as solicita un sonometru pentru a putea dovedi zgomotul intens ce se aude în apartament? Sunt dispusa sa cheltui niște bani, doar sa am liniște în casa. Mulțumesc mult pentru răspuns.
Bună ziua.
De curând s-a deschis o sala de jocuri cu program non-stop sub apartamentul meu, ceea ce duce la lipsa linistii și gălăgie în mod constant, deoarece nu este izolat fonic și se aude orice mișcare de dedesubt. Avem nenumărate apeluri la 112 și politia locala pe timp de noapte nerezolvand nimic, am fost și la primărie, iar nimic ca nici primăria și nici politia nu au dat autorizație de funcționare. Ce putem face pentru liniștea noastră? Nu s-a cerut acordul nici unui vecin din scara, dar eu sunt cea mai afectata, având apartamentul exact deasupra acestei săli și un copil mic ce nu se pate odihni din cauza acestor bubuieli. Mulțumesc pentru ajutor.