avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate chris123

Activitate chris123

va multumesc pentru rspunsuri! In antecontract scrie asa:"In caz de neachitare integrala a pretului autoturismului pana la data de 01.08.2008prezentul act devine nul,partile fiind repuse in situatia anterioara"si mai este stipulat si faptul ca ,cumparatorul va dobandi bunul la data achitarii integrale a autoturismului.Trebuie sa depun o plangere la politie?ma va ajuta cu ceva sau va trebui sa astept o sentinta judecatoreasca? va multumesc!
Buna ziua! Am si eu o problema si nu stiu cum sa o scot la capat.In luna ianuarie am facut un antecontract de vanzare-cumparare pentru masina proprietate personala.Cumparatorul nu dispunea de intreaga suma pentru a achita contravaloarea autoturismului si am decis de comun acord ca sa facem in fata unui notar un antecontract de vanzare-cumparare valabil pana la data de 1 august 2008,cand cumparatorul spunea ca poate sa-mi achite restul de bani.Acum problema este ca acel act a expirat si eu nu mi-am recuperat niciun leu din suma pe care trebuia sa o primesc si cumparatorul spune ca imi va da banii numai in momentul in care va vinde masina(lucru care cine stie cand se va intampla).Rugamintea mea este: cum as putea sa-m irecuperez banii avand in vedere faptul ca in acel act scrie ca la data de 1 august respectivul "...act devine nul iar partile sunt repuse in situatia anterioara".Mai mentionez faptul ca eu i-am cedat cumparatorului toate actele originale si dublura cheii.Am intrebat un politist ce se poate face in asemenea cazuri si mi-a spus ca numai in instanta pot sa-mi recuperez bunul sau banii! numai cu un ordin judecatoresc.Se poate si altfel? Astept un raspuns! Va multumesc