Va multumesc pentru raspuns si imi imaginam ca e singura solutie. Cu toate astea cautam un articol de lege sau o baza legala prin care sa pot dobandi certificatul fiscal, avand in vedere ca cel care a cumparat masina are nevoie pentru inmatriculare de el cat mai curand.
Bună ziua,revin cu o întrebare dezbătută și în trecut. Am vândut o mașină înmatriculată pe numele meu,taxe și impozite plătite la zi. La primărie, refuză să scoată fiscalul pentru că soțul are amenzi neplătite. Deși mașina a fost exclusiv a mea și repet toate taxele sunt achitate la zi, Primăria Municipiului nu emite certificat fiscal. Este ok conform legii? Au temei legal pentru contopirea rolurilor?
Bună ziua, cum înțelegem termenul "antecedente penale" atunci când a intervenit reabilitarea? In anunțul unui concurs de selecție pentru posturi de executie in cadrul unui penitenciar este specificat: participantul sa nu aibă antecedente penale, sa nu fie in curs de urmarire penală sau de judecată pentru săvârșirea de infracțiuni. Dacă candidatul a fost reabilitat, si acum cazierul este fără mențiuni, se mai considera a avea antecedente penale? Va mulțumesc, o zi buna!
Care este unitatea de politie careia ar trebui sa ma adresez? Va multumesc pentru raspunsuri
Buna ziua, Am mai cerut un certificat de cazier judiciar astazi, pentru a avea toate datele pe care ar trebui sa le trec in cerere. Astfel in cazier sunt inscrise urmatoarele:
Condamna la 1 an 6 luni inchisoare pentru savarsirea faptei prev.de art.8 Lg.39/2003,art.323CP
Condamna la 3 ani inchisoare pentru savarsirea faptei prev.de art.270 alin.3 CP, art.274 LG. 86/2006.
Condamna la 1 an inchisoare pentru savarsirea faptei prev.de art.9 alin.1 Lg.241/2005.
Condamna la 6 luni inchisoare pentru savarsirea faptei prev,de art.296'1 alin.1 Lg.571/2003.
Contopeste 3 ani inchisoare cf.art.86'1 si'2 CP suspenda executarea pedepsei sub supraveghere - termen de incercare 6 ani si interdictia drepturilor prev. de art.64 alin.1 lit.a CP pe o perioada de 2 ani, art.64 alin.1 lit.b CP pe o perioada de 2 ani, art.64 alin.1 lit.c CP pe o perioada de 2 ani . dispusa prin S.P nr.29 din 02/02/2012 nr. dosar XXXX , an dosar 2012, Tribunalul Dambovita def. prin D.P. 119 la 16/08/2012 Curtea de apel Ploiesti.
Cum ar trebui procedat acum in vederea reabilitarii? Exista posibilitatea sa intervina reabilitarea de drept? Daca da, cand ar fi trebuit sa intervina?
Va multumesc
Buna ziua, Am fost condamnat la 3 ani cu suspendare in anul 2011, iar timp de 6 ani de probatiune, ultima intrevedere cu ofiterul de probatiune fiind in iulie 2017. exista posibilitatea de a interveni reabilitarea de drept? Daca nu, in ce conditii pot solicita reabilitarea (tinand cont ca nu mai detin documentele de la proces: dosar, cereri, etc). Va multumesc