avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate Adina Nt

Activitate Adina Nt

Bună ziua,

Va scriu în speranța unui răspuns care sa ma ajute sa comunic eficient cu locatarii din blocul unde locuiesc privind anumite demersuri pe care dorim sa le facel în viitorul apropiat.
Precizez ca locuiesc de 7 ani într-un imobil de 2 etaje, în București, sector 3. Nu avem asociație de proprietari iar de când m-am mutat ne gestionam singuri toate cheltuielile, fără a exista probleme. Am reparat pe cont propriu, în timp, ce face parte ca părți comune imobil fără a fi probmele între vecini ci mai mult cu firmele pe care le-am angajat care au profitat de situație, neavând un administrator prea dedicat. Am vrea sa ne facem asociație dar doar pe un tronson de scara, suntem oarecum separati pe canalul de apa, fiind contorizat separat, însă m-am tot interesat și vreau sa știu dacă legal putem funcționa ca o asociație de locatari cu drepturi pe un tronson de scara însă neînregistrat în anaf și alte instituții. Ca asociație proprietari. Sau cum putem activa independent dar organizați în cazul în care avem nevoie de a sesiza autorităților nereguli sau alte probleme? Mulțumesc anticipat