avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate Anghel_laurentiu34

Activitate Anghel_laurentiu34

Aș dorii dacă se poate un avocat bun in drepturi civile și penale pentru a da statul român în judecată pentru că a atentat la viața mea in momentul în care s-a împrumutat de bani și nu și-a cerut acordul și acum suntem îndatorați și eu și copiii pe care îi voi avea .In timpul pandemiei m-au ținut în casă 2 săptămâni deși nu am avut covid.Vreau să mi se facă dreptate... m-am săturat ca statul român să își bată joc de mine .
Poți să dai in judecată pe cineva din alta tara care te jicneste pe rețele de socializare? Știe cineva că timp durează și dacă se poate face ceva ...care este suma care o v-a plătii daca mă jicneste pe mine și familia mea ? Al nevoie de un avocat ...nu am bani sa plătesc ...dar ..cred că își poate lua banii din procesul câștigat ...va mulțumesc frumos!!!
Din păcate ai făcut acest lucru mi-au oprit din acea sumă și astăzi am intrat pe cont și mi-a apărut încă o sumă de 2500 de Ron alta poprire executorie de unde nu știu ....
Au voie cei de la ANAF sa pună poprire pe pensia de handicap gradul 2? Daca nu au voie as vrea sa îmi spuneți dacă i pot acționa în instanța de judecată....menționez că pensia de handicap este de 375 de Ron...