avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poți să dai in judecată pe cineva din alta tara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poți să dai in judecată pe cineva din alta tara care te jicneste ...

Poți să dai in judecată pe cineva din alta tara care te jicneste pe rețele de socializare? Știe cineva că timp durează și dacă se poate face ceva ...care este suma care o v-a plătii daca mă jicneste pe mine și familia mea ? Al nevoie de un avocat ...nu am bani sa plătesc ...dar ..cred că își poate lua banii din procesul câștigat ...va mulțumesc frumos!!!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:55, 24 Februarie 2022
Fara posibilitatea de analiza mesaje sau elemente pe care le apreciati dv jignitoare este hazardat sa ne pronuntam
Conteaza mult in economia spetei circumstantele mesajelor ,daca autorul nu a fost provocat...
Daca va jigneste pe retele sociale dati block si gata.In cazul in in care e cetatean roman stabilit in strainatate mai există sanse dar daca e cetatean strain e complicat.Fara bani si fara av nu se poate iar speta dvs nu prezintab interes pt un evrntual onorariu de succes,mai ales ca daune morale ar fi mici..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denigrare si amenintari pe retelele de socializare! un sfat va ... Cristi49 Cristi49 Denigrare si amenintari pe retelele de socializare! Un sfat va rog? Buna ziua, numele meu este S. C. , in prezent sunt in divort cu sotia mea cu copil minor ... (vezi toată discuția)
Calomnie ,amenintare pe retea de socializare ramorma4 ramorma4 buna ziua ma numesc Ramona si am si o intrebare...Sora mea a postat pe o retea de socializare mai multe lucruri defaimatoare la adresa mea si mesaje de ... (vezi toată discuția)
Sunt amenințată cu moartea prin mesaje dar mi-e teamă să fac plângere la poliție. nu știu cum să procedez, am altă variantă de rezolvare a problemei? ContSters452058 ContSters452058 Recent am fost amenintata prin mesaje cu moartea. Sunt in oras strain, nu am familie si nici prieteni acolo cu care as putea vorbi. Mi-e frica sa scriu la ... (vezi toată discuția)