sunt in Romania, cunosc persoana respectiva, ne-am cunoscut pe o retea de socializare, am comunicat mult timp si de cateva ori am iesit impreuna. Nu am dorit sa am o relatie cu el, si i-am zis ca nu-mi doresc, acest fapt l-a suparat, prima ce am auzit de la el era "te voi urmari peste tot ce faci si unde esti", dupa care isi cerea scuze, raspundeam la sunete si mesaje, dar continuam s-o tin pe a mea, ca nu doresc nimic cu el. Au urmat mesaje cu continut mult mai vulgar: injuraturi, amenintari, santaj, imi cere bani, ma acuza ca i-am furat telefon (pe care l-a pierdut cand era cu mine, dar fata de el am sunat de zeci de ori pe telefon lui). L-am blocat peste tot unde avea posibilitate sa-mi scrie sau sa ma sune. A scris prietenilor mei, parintilor (nu au reusit ei sa vada mesaje, l-am blocat imediat), si verisoarei mele minore ii dadea mesaje in care le zicea la toti ca o sa-mi para rau. nu stiu ce sa ma fac, si cum sa procedez in situatia asta. Un singur prieten imi cunoaste toata situatia asta.