avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Agresiune fizica si intimidare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Agresiune fizica si intimidare

Buna dimineata.De ceva timp am intrat intr-o relatie,din care acum nu mai pot iesi.Primesc mesaje de amenintare,de intimidare,sunt agresata atat fizic cat si verbal pentru ca nu mai sunt de acord sa continui.Mentionez ca in urma agresiunilor am fost la IML si am eliberat un certificat medico-legal.Nu stiu cum sa procedez in situatia asta si am nevoie de un raspuns din partea cuiva ce ma poate indruma spre rezolvarea problemei.Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Catalin Burcea - Birou de Mediator , Mediator 08:46, 6 Septembrie 2011
Singura varianta ar putea fi depunerea unei plangeri penala la politie pentru infractiunea de lovire si alte violente si pentru infractiunea de amenintare.
Mergeti sa depuneti plangerea la sectia de politie de care apartineti sau la sectia unde are domiciliul respectivul.
imi este teama pentru ca ma gandesc ca n-o sa reusesc sa scap,am mesaje pe telefon primite cu amenintari de toate genurile.Mi-e frica sa ies din casa
O sa il cheme politia si eu cred ca ii vor pune in vedere sa va lase in pace.
Exista multe cazuri de acest gen si se rezolva...
Sa depuneti si certificatul IML, dar copie xerox, nu originalul...
Va multumesc mult si am incredere in ce spuneti dvs.Am sa merg mai departe si-am sa las organele abilitate sa-si faca datoria.Va multumesc mult inca o data
Nu trebuie sa va faceti griji pentru el intrucat ulterior veti putea retrage plangerea de la politie.
Adica puteti sa nu ii faceti rau daca nu doriti...

Alte discuții în legătură

Amenintari prin sms nicoleta1975 nicoleta1975 Primesc amenintari (chiar si cu moartea) prin telefonate si prin mesaje pe telefonul mobil.Stiu foarte bine cine este autorul intrucat il cunosc si nici nu isi ... (vezi toată discuția)
Despărțită de tatăl copilului și hărțuită de el. cum aș putea să-l opresc? Ven1 Ven1 Buna seara, M-am despartit de iubitul meu cu care avem un copil de 4 ani impreuna deoarece nu-i mai suportam jignirile si cateodata bataile.Mi-am refacut viata ... (vezi toată discuția)
Bataie cu 7 zile de ingrijiri medicale ContSters387989 ContSters387989 intr-un episod de gelozie excesiva, fostul iubit m-a luat pe par, m-a trantit in bat, pumnii in cap, palme tot se ce putea. am ajuns la urgente, am scos ... (vezi toată discuția)