Buna seara, M-am despartit de iubitul meu cu care avem un copil de 4 ani impreuna deoarece nu-i mai suportam jignirile si cateodata bataile.Mi-am refacut viata cu un alt barbat si asa a inceput cosmarul cu fostul,ma ameninta ca ma bate,ma face in toate felurile,l-a amenintat verbal si be iubitul meu ca ii taie gatu si multe altele.Toate astea fiindca e copilul la mijloc si plange dupa ambii parinti si ca eu am distrus familia.Intr-o seara cand iubitul era tura de noapte a venit cu copilul si a stat la mine cateva ore,am incercat sa-l dau afara din casa si mi-a tras una de am ramas cu vanataie(nu am sesizat politia).Acum cateva zile iar a venit si am chemat politia ca imi era frica dar politia l-a trimis acasa si atat. Cum as putea sa il opresc sa mai faca circul asta si sa ne lase in pace? Vreau sa isi vada de viata lui si sa inceteze cu amenintarile la adresa noastra.Inteleg ca e un copil la mijloc dar totusi.Voi merge si la tribunal lunile astea ca sa rezolvam problema cu copilul si bineinteles ca a inceput sa ne ameninte daca vom ajunge la tribunal o sa patim ceva grav.Toate amenintarile sunt facute verbal fata in fata sau prin telefon deci nu prea sunt dovezi daca mergem la politie
si oridinul asta de protectie e valabil doar pentru el? adica el poate se cuminteste dar poate sa-si puna prietenii sau chiar membrii lui de famile sa continue cu acest circ,amenitari si vorbe jignitoare
atunci mai exista o alta varianta,ma rog asta depinde de la caz la caz.iti faci singura dreptate,pui pe cineva sa-i traga o mama de bataie pana intra in spital si gata si sa fereasca sfantu sa ai probleme cu politia dupa.Daca prin lege nu se rezolva nimic si daca iti faci singura dreptate iar e rau pai atunci cum facem?
Ordin de restrictie
ady2016
Buna ziua. Am si eu o nelamurire si as avea nevoie de ajutorul dv-stra. am o cunostinta care este aenintata de fostul ei iubit. Mentionez ca este amenintata ... (vezi toată discuția)