avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenintari prin sms
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenintari prin sms

Primesc amenintari (chiar si cu moartea) prin telefonate si prin mesaje pe telefonul mobil.Stiu foarte bine cine este autorul intrucat il cunosc si nici nu isi ascunde identitatea, adica ma ameninta cu moartea (e suparat pentru ca am avut o cearta puternica).EU ce pot face?In plus sunt insarcinata, cu certificat de sarcina cu risc de avort.Pentru a-l denunta, trebuie sa scot mesajele din memoria telefonului, sau nu sunt de ajuns?Ajutati-ma, va rog.
Faceti plangere impotriva respectivului.De mesaje se ocupa politia!
Aveti tot dreptul sa depuneti plangere penala.
Mesajele sa le scrieti pe hartie pana sa verifice politia.

avocat Claudiu Lascoschi
Asa am sa fac.Daca individul isi schimba intre timp cartela si numarul?Daca neaga ca este numarul lui?
Se poate dovedi cu martori.
Trebuie sa existe si indicii din care sa rezulte ca este el.
Nu semneaza nicioadata la sfarsitul mesajelor cu numele lui.In plus foloseste expresii de genul ,,te fac eu pe tine", ,,cand ajungi acasa, va fi pentru ultima data", ,,te ex. si pe tine si pe el"... (te ex. vrea sa zica TE EXECUT).....Am citit alte discutii asemenatoare pe forum si sunt tare dezamagita deoarece alte persoane in situatia mea nu au rezolvat nimic cu plangerea penala.Vinovatii nu au primit nici macar o amenda...Dimpotriva, se poate inrautati situatia.Functioneaza chiar asa dreptatea in Romania?

Alte discuții în legătură

Fostul iubit ma ameninta! anamaria18 anamaria18 Buna! Am 18 ani. De cateva zile m-am despartit de iubitul meu iar acum imi vorbeste foarte urat, ma injura ma face in tot felul, ma ameninta ca are el grija de ... (vezi toată discuția)
Fostul iubit ma terorizeaza cu amenintari! pizzaSmile pizzaSmile va salut pe toti! am ajuns aici in incercarea de a gasi o solutie problemei care ma framanta de ceva timp . am avut o relatie de 4 ani. acum ne-am certat, iar ... (vezi toată discuția)
Telefoane cu nr privat ancastoica19 ancastoica19 salutare tuturor...indraznesc sa intreb care dintre voi, stie care sunt procedurile ce trebuiesc urmate pentru aflarea persoanei care ma ameninta la telefon si ... (vezi toată discuția)