avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... telefoane cu nr privat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

telefoane cu nr privat

salutare tuturor...indraznesc sa intreb care dintre voi, stie care sunt procedurile ce trebuiesc urmate pentru aflarea persoanei care ma ameninta la telefon si imi adreseaza nenumarate injurii. vreau sa merg la politie sa depun p plangere credeti ca se va rezolva ceva?...am vreo sansa?care este pedeapsa pt astfel de cazuri?.daca o sa ajungem in instanta.....merci mult .
Cel mai recent răspuns: Ionuț.Ionut , utilizator 18:31, 2 August 2021
puteti depune plangere la politie, dar nu inseamna ca se va rezolva ceva.
mai bine nu mai raspundeti acestor apeluri
Daca primiti amenintari care va provoaca o temere politia poate afla numarul de telefon de unde provin amenintarile.
Insa va fi greu de identificat persoana daca este un numar cu cartela.
Presupun ca banuiti una sau mai multepersoane.
Depuneti o plangere penala si se vor face cercetari.

avocat Claudiu Lascoschi
ar fi bine sa inregistrati convorbirile cu respectiva persoana, si mai ales momentele in care va ameninta.

este necesar acest lucru ptr a va asigura un mijloc de proba, dat fiind ca , in fapt, dvs. nu aveti nicio alta proba care sa va sustina afirmatiile.

dupa ce il inregistrati mergeti la politie cu respectivele inregistrari, politia avand posibilitatea de a afla atat nr de telefon, cat si alte informatii care pot duce la rezolvarea cauzei dvs.
Nu mai răspunde și așteaptă...poate îți face cu ce te amenință! Nu??? Mai bine nu ști că sa nu trăiești cu temere, dacă se găsesc vinovați caută leagea art.206...eu sunt amenințat știu și persoanele care o fac...oare se va aplica legea? Nu le știu pe toate dar unele le știu.

gi-jane2 a scris:

puteti depune plangere la politie, dar nu inseamna ca se va rezolva ceva.
mai bine nu mai raspundeti acestor apeluri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire prin telefon mobil ContSters89182 ContSters89182 Buna. Ce pot face impotriva unui idiot care ma tot suna pe telefonul meu mobil, si debiteaza numai porcarii, agasandu-ma non stop? Am auzit ceva de filtru de ... (vezi toată discuția)
Injurii prin telefon justinn justinn Buna seara, revin cu o noua problema daca o pot spune asa. In urma cu vreo doua luni, cred, am inceput sa primesc telefoane in care mi se aduceau injurii. ... (vezi toată discuția)
Hartuire la telefon andrab andrab de cateva saptamani ma hartuieste cineva cu nenumarate telefoane prin care ma ameninta, injura etc. sunt 2 nr de telefon despre care am aflat ca sunt prepay, ... (vezi toată discuția)