avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denigrare si amenintari pe retelele de socializare! Un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denigrare si amenintari pe retelele de socializare! Un sfat va ...

Denigrare si amenintari pe retelele de socializare! Un sfat va rog?

Buna ziua, numele meu este S. C. , in prezent sunt in divort cu sotia mea cu copil minor de 2 ani. De cand sunt in divort cu aceasta, sau mai bine spus de cand a plecat de acasa cu copilul(baietelul), a inceput sa posteze("Sa ceara sfaturi" si sa rada de mine) pe anumite retele de socializare + grupuri de FACEBOOK, unde acolo am fost jignit foarte urat in toate felurile, injurat, amenintat atat eu cat si familia mea de catre persoane straine(sotia mea era invatata pe acel grup de facebook de catre o persoana straina cum sa intre peste mine in casa sa ma agrese(sa ma bata), sa-mi ia lucruri din casa).
Prin acele postari pe grupurile de facebook, aceasta spune tot felul de minciuni si jigniri denigrataore la adresa mea si a familiei mele, iar de aici incep alte jigniri, amenintari de catre acele persoane care sunt in acele grupuri de facebook. Si a mai pus si un document privat de la tribunal, unde acolo apare atat numele meu, numele ei, si tot de aici jigniri, etc, de catre acele persoane de pe grupurile de facebook.
Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns: ce pot face in aceasta situatie, pentru ca tot cotinua sa posteze pe aceste grupuri, ce pot face, unde ma pot adresa in aceasta situatie sa pot rezolva aceasta problema?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cel mai recent răspuns: Cristi49 , utilizator 20:11, 21 Octombrie 2021
Problema se rezolva făcând capturi dupa postarile respective,mergând la un avocat,intentand un proces civil în care puteti obtine daune morale,interzicerea de a mai .postaSe poate analiza i cu un av dacă este vorba de fapte penale hărțuire,amenințare dar durează mult soluționarea...
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Daca depun plângere la poliție se poate rezolva ceva?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Problema se rezolva făcând capturi dupa postarile respective,mergând la un avocat,intentand un proces civil în care puteti obtine daune morale,interzicerea de a mai .postaSe poate analiza i cu un av dacă este vorba de fapte penale hărțuire,amenințare dar durează mult soluționarea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pentru jigniri si amenintari ContSters81546 ContSters81546 As dori sa stiu daca si unde pot depune o plangere impotriva amantei sotului (in prezent fost sot), am converastii salvate in e-mail in care aceasta m-a ... (vezi toată discuția)
Amenintari si jigniri prin platforma facebook bogdyviki bogdyviki Buna ziua. Speta mea este urmatoarea Conduc in cadrul unei societati un grup de angajati, in activitatea desfasurata, avand reguli, regulamente, tot ce ... (vezi toată discuția)
Am avut o relatie in trecut cu o persoana care este insurata ... Alinia-Lacramioara Alinia-Lacramioara Am avut o relatie in trecut cu o persoana care este insurata , dar eu nu vreau sa mai am nicio legatura cu aceea persoana dar ea nu vrea sa ma lase in pace , ... (vezi toată discuția)