avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Calomnie ,amenintare pe retea de socializare
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Calomnie ,amenintare pe retea de socializare

buna ziua ma numesc Ramona si am si o intrebare...Sora mea a postat pe o retea de socializare mai multe lucruri defaimatoare la adresa mea si mesaje de amenintare.Ce pot face si daca pot cere daune morale?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:35, 5 Noiembrie 2015
De unde stiti ca e chiar ea si nu altcineva?

Calomnia si jignirea nu mai sunt infractiuni, asa ca ar trebui sa porniti un proces in drept civil, care costa timp, bani si nervi, iar rezultatul nu e garantat.
Multumesc ptr incurajari:D ,da dar au dreptu sa posteze poze cu mine,si au trimis si mesaje de amenintare la adresa familiei,am depus toate cele la avocat.
O zi buna.

tot ce au trimis au trimis dupa nr lor de telefon personal si pagina lor de facebook...foarte multe vorbe urate,mau terminat psihic...


Interventie moderator: daca doriti sa editati ultima postare va rog folositi butonul editare in interiorul celor 30 de minute care permit acest lucru. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Duminică, 27 Septembrie 2015
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
buna ziua ,revin cu informatii despre cazul meu.Am avut proces cu sora mea ,am pierdut.Desi ei au recunoscut absolut tot ce au fost intrebati,si in sala de judecata am fost in continuare jigniti,instanta le-a dat castig de cauza cum este posibil asa ceva.Avocata noastra a facut recurs ,credeti ca am mai putea face ceava....noi am cerut ordin de protectie. Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2015
ramorma4, utilizator
Eu v-am spus ca rezultatul nu e garantat (adica nu e musai sa castigati procesul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie - injurii online, acționare în instanță Mark101 Mark101 Buna ziua! Mai recent am injurat o persoana domiciliata in spania din romania prin intermediul facebook-ului, prin mesaje private. Persoana respectiva vine ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomnia mai sunt incriminate de legea penala? littlemouse littlemouse Bună seara! Aș dori și eu să știu exact dacă insulta și calomnia sunt considerate infracțiuni, conform Noului Cod Penal și dacă se aplică pentru ... (vezi toată discuția)
Afirmatii defaimatoare jhon.rapidistu jhon.rapidistu Vreau si eu sa stiu daca o persoana face afirmatii neadevarate ( ca a furat din banul public si ac are case, terenuri, conturi in alta tara )pe facebook despre ... (vezi toată discuția)