Buna ziua!
Mai recent am injurat o persoana domiciliata in spania din romania prin intermediul facebook-ului, prin mesaje private. Persoana respectiva vine in Romania special pentru a ma da in judecata. Vreau sa stiu ce sanse are sa reuseasca? Mentionez faptul ca totul a fost online deci nu stiu daca va putea sa castige nici pe cale civila, dar pentru siguranta mea am zis sa pun intrebarea si aici. Va multumesc frumos!
El va trebui sa dovedeasca identitatea dvs., de ex. Gheorghe Popescu, nascut pe 1 decembrie 1960 in Bacau nu e aceeasi persoana cu Gheorghe Popescu, nascut pe 4 decembrie 1960 in Bacau. Daunele nu sunt estimate ochiometric, ci trebuie justificate precis. Plus ca "Du-te dracului de prost!" nu poate fi considerat motiv de pierderi in afaceri si ca atare nu prea ar avea cum primi daune pentru asa ceva.
A, da, acum mi-a sarit in ochi: mesaje private. Pai asta nu e ceva public, deci nu poate fi vazuta drept defaimare si nu cred ca ar putea primi daune pentru asa ceva.
Daca n-a avut ce face si le-a facut publice: sa se dea in judecata pe sine insusi.
Nu, daca nu ati facut-o public, poate fi cel mult jignire personala, dar nu defaimare. Deci daca publicul nu avea acces la mesajele respective, nu poate fi defaimare.
Calomnie?
solo1234
Buna ziua,acum 3 ani am surprins,o prietena ,intr-o situatie adulterina,cu sotul meu.I-am adus, la cunostiinta,situatia in fapt,concubinului ei .De 2 ... (vezi toată discuția)