avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate cristian.r

Activitate cristian.r

Buna,
as dori sa va prezint intr-un fel pe scurt cazul meu. Eu si sora mea nu mai locuim in Romania de ceva timp, starea de sanatate a mamei s-a inrautatit de cateva luni. Sora mea a reusit intr-o oarecare masura sa o interneze pe mama noastra la un Camin de Persoane Varstnice in Romania, in speranta ca o sa ne fie mai usor atat noua copiilor plecati din tara cat si mamei ramase singure.
La scurt timp ne-am dat seama (adica eu si sora), cheltuielile pentru Casa de Persoane Varstnice sant foarte greu de acoperit, inclusiv cu pensia modesta a mamei, de aceea am dorii sa vindem apartamentul mamei, ea fiind in continuare Proprietarul imobilului.
Problema noastra e ca mama nu vrea sa-l vanda si din pacate este internata la aceasta Casa de Varstnici cu un anumit grad de Dementa.
Ce ar trebui facut pentru a putea vinde acest apartament, banii ulterior obtinuti fiiind necesari acoperirii cheltuielilor lunare de la Casa de Varstnici.?
In speranta ca cineva o sa citeasca cele de mai sus va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri, respectiv sfaturi.