avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate ionutb85

Activitate ionutb85

Ah! Acum am inteles :)

Am inteles gresit principiul pe care actioneaza executorul judecatoresc.
Ok, m-am lamurit.
Multumesc frumos pentru timpul dvs.!
Multumesc pentru raspuns.

Ce intrebam eu in fapt este urmatoarea chestiune: daca executorul judecatoresc mi-a emis o hotarare prin care imi popreste veniturile cu suma de 585 de lei, care e rolul lui, din moment ce banca in continuare ma ameninta cu executarea silita a imobilului?

Si daca banca a apelat la un executor, acesta a oferit o solutie si urmareste recuperarea creantei (cu care am fost de acord, mereu am colaborat cu banca, nu am incercat niciodata sa neg existenta creantei), acum de unde pana unde ei brusc nu-s de acord?

Hotararea executorului este obligatorie pentru mine si cu titlu de "recomandare" pentru banca?

Pe scurt: daca exista o hotarare a executorului, eu ma supun ei si banca face ce vrea? Asta nu inteleg.
Am inteles. Atunci, la ce foloseste executorul judecatoresc, si pentru ce anume i-am dat 7.000 de lei?
Buna ziua,
In urma unor probleme de natura financiara, am ajuns in imposibilitatea de a returna o linie de credit catre raiffeisen bank.
Din acea linie, am ramas cu aproximativ 48.000 de lei (am platit aproape 21.000). Am incheiat un acord cu banca, pe care nu am reusit sa-l respect.
Dupa evenimentele astea, am primit o hotarare de la executorul judecatoresc prin care mi se instituie o poprire de 585 de lei lunar, pana la recuperarea integrala a creantei, plus 7000 de lei cheltuieli pentru executor.
Cei 7.000 de lei i-am platit + 585 de lei pe noiembrie si aceeasi suma pe decembrie, iar azi pe ianuarie.

Problema pe care o am este ca banca ma suna insistent, zilnic chiar, spunandu-mi ca ei nu sunt de acord cu acea hotarare si vor incepe executarea silita pe imobil (am un apartament). Este legal ce fac ei?

Multumesc!