avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Activitate GabriellaTimea

Activitate GabriellaTimea

Buna ziua. Cu un deosebit respect as vrea sa vă cer ajutorul: sunt o bunica care trece prin clipe grele. Fosta nora i-a interzis nepoțelului de 11 ani sa intre in contact cu mine. Va rog frumos sa mă îndrumați cui să mă adresez, cum să procedez pentru remedierea acestei situații. Va mulțumesc din suflet.
nu trebuie sa-mi vanda, doar sa fiu trecuta si eu pe talon ca si utilizator(pct.C3). Acest lucru nu stiu, cum si unde se trece, ce acte am nevoie? Am intrebat la primarie, dar nu mi-au zis nimic concret....
Multumesc, dar din pacate nu poate cere deoarece parcarile se distribuie in functie de cereri, iar cererile s-au depus deja. Ne-au zis ca introducerea ca si coproprietar este singura solutie legala.
Buna ziua, as dori sa va intreb cum as putea deveni copropietraul unui autoturism, doar pe talon.? Am nevoie de acest lucru deoarece: am doua parcari pe numele meu, o parcare ocupata de masina mea, cealalta de masina fiului meu( talon pe fiul meu, adresa identica).Pana acum nu am intampinat probleme la plata abonamentului, anul acesta legile s-au schimbat si nu mai pot detine 2 parcari doar in cazul in care sunt la una proprietar iar la cealalta coproprietar. Intrebarea mea este: cum ma pot trece si me mine pe talonul masinii fiului meu, unde trebuie sa ma adresez si de ce acte am nevoie? Multumesc mult !