avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Cu un deosebit respect as vrea sa vă cer ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Cu un deosebit respect as vrea sa vă cer ajutorul: ...

Buna ziua. Cu un deosebit respect as vrea sa vă cer ajutorul: sunt o bunica care trece prin clipe grele. Fosta nora i-a interzis nepoțelului de 11 ani sa intre in contact cu mine. Va rog frumos sa mă îndrumați cui să mă adresez, cum să procedez pentru remedierea acestei situații. Va mulțumesc din suflet.
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2024
GabriellaTimea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 10:48, 30 Ianuarie 2024
Bună ziua!
Puteți să solicitați instanței să vă permită păstrarea legăturilor cu nepoțelul, daca de buna voie nu puteți rezolva aceasta problema cu fosta nora!

Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O bunica trista ionescu mitica ionescu mitica Buna ziua!!Sunt o bunica trista pentru ca nu pot sa imi vad nepotelul.Cati dintre voi nu isi aduc aminte de obrazul cald al bunicilor,de povestile din ... (vezi toată discuția)
Conflict intre bunici nepot si nora alexya33 alexya33 in urma unor certuri intre fiul nostru si nora apoi si cu noi ,nora noastra nu ne mai da voie sa aducem copilul la noi acasa unde avem grija de el de 7 ani ne ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am un nepoțel de 7 ani,care locuiește la fostul ... lucicaneculai99@gmail.com lucicaneculai99@gmail.com Bună ziua,am un nepoțel de 7 ani,care locuiește la fostul ginere,aș dori să știu dacă am dreptul fiind bunica maternă să petrec timp cu el.Eu am ... (vezi toată discuția)