avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,am un nepoțel de 7 ani,care locuiește la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,am un nepoțel de 7 ani,care locuiește la fostul ...

Bună ziua,am un nepoțel de 7 ani,care locuiește la fostul ginere,aș dori să știu dacă am dreptul fiind bunica maternă să petrec timp cu el.Eu am celălalt copil al fetei in grijă mea,mama fiind plecată la muncă în străinătate și aș vrea ca frații să petreacă timp împreună.As putea apela în instanță fostul ginere?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 18:26, 25 Aprilie 2023
da, puteti
Puteți solicita pe calea instantei de judecata un program de vizita, cu preluarea copilului peste noapte la domiciul dvs, în weekenduri și în vacantele școlare.
Contactați un avocat și sa o va îndrume acesta pas cu pas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizitare tiberiucezar tiberiucezar Buna Ziua In legatura cu programul de vizitare a minorului in timpul vacantelor,de exemplu in acea de vara se considera ca toata perioada (jumatate) ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru custodie nepotel maryen maryen buna ziua, sunt bunica materna a unui baietel de 7ani si jumatate parintii lui au divortat copilul a ramas sa locuiasca cu mama lui la mine acasa vreau sa ... (vezi toată discuția)
Programul unui copil ,atunci cand parintii sunt despartiti janos04 janos04 Buna ziua. Am o fiica care este despartita, si are un copil de 5 ani,care este in grija tatalui. La divort, a convins-o sa ii dea copilul ca for fi din nou ... (vezi toată discuția)