avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... programul unui copil ,atunci cand parintii sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

programul unui copil ,atunci cand parintii sunt despartiti

Buna ziua.
Am o fiica care este despartita, si are un copil de 5 ani,care este in grija tatalui. La divort, a convins-o sa ii dea copilul ca for fi din nou impreuna, va inchiria un apartament si vor locui impreuna, numai ca el nu s-a tinut de cuvant. D-na judecator a vrut sa stabilieasca un program pentru mama sa isi viziteze copilul si sa il poata lua in vacante si in zilele libere, dar fostul ginere a spus ca nu este nevoie ca se vor intelege. El nu sa tinut de cuvant si il da cand vrea, doar pentru cateva ore.Ce trebuie sa facem ca sa avem un program sa ne petrcem si noi cu copilul ?Vreau un porogram pentru mama copilului si un program pentru mine ca bunica.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: janos04 , utilizator 15:13, 11 Noiembrie 2011
Fiica dvs. sa depuna la judecatoria competenta actiune''stabilire program vizita minor''.
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2011
andymaurul, utilizator
Ar trebui sa inaintam doua actiuni, sa pot avea si eu ca bunica un program pentru nepotel?
Nu,este o singura actiune,cea a fiicei dvs.Aceasta deoarece ,in cauza,dvs.nu aveti calitate procesual activa.
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2011
andymaurul, utilizator
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,am un nepoțel de 7 ani,care locuiește la fostul ... lucicaneculai99@gmail.com lucicaneculai99@gmail.com Bună ziua,am un nepoțel de 7 ani,care locuiește la fostul ginere,aș dori să știu dacă am dreptul fiind bunica maternă să petrec timp cu el.Eu am ... (vezi toată discuția)
Stabilire ore de vizita a minorului de catre bunici Velinca Velinca buna ziua, Am casigat in instanta dreptul de vizitatare a minorului care are 14 ani trecuti . Nu stiu exact ce presupune acest drept si cum o sa il ... (vezi toată discuția)
Custodia unui copil minor... ella_80 ella_80 Cum pot proceda pentru a obtine custodia fiicei mele in varsta de 5 ani? De 4 ani fata locuieste cu bunica din partea tatalui acesta nefiind tatal ei ... (vezi toată discuția)