avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... conflict intre bunici nepot si nora
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

conflict intre bunici nepot si nora

in urma unor certuri intre fiul nostru si nora apoi si cu noi ,nora noastra nu ne mai da voie sa aducem copilul la noi acasa unde avem grija de el de 7 ani ne da voie sa vedem nepotelul numai la scoala sau acasa la ei dar numai in prezenta ei. Mentionez ca fiul nostru este in Anglia pina in luna septembrie .In urma vizitelor la ei acasa ,copilu este foarte agitat ,comunicam foarte putin, tot timpu o intreaba pe mama daca putem sta pe scaun,sa luam caietu de teme sa ne uitam in el,cred ca e speriat de mama sa nu o supere ... Nu vrem sa sufere copilul dar am dori un raspuns,daca putem face ceva legal! Multumesc
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 14:31, 11 Mai 2016
Puteti solicita in instanta stabilirea unui program de vizita care sa permita pastrarea relatiei deja existente intre dvs ca bunici si nepotul dvs. Programul se va desfasura la domiciliul dvs si fara prezenta mamei.
Nu prea inteleg situatia, toti 5 sunteti acolo, in strainatate? De ce pana in septembrie? Care e domiciliul copilului, al dv.?
Pe fond, nu pricep de ce v-ati certat, ce s-a intamplat. Totusi, e famuilia lor, ei decid ce si cum, parerea mea e ca timpul vindeca, asa ca poate ajuta sa fiti intelepti.
[ link extern ]
As incerca mai degraba medierea conflictului dintre dvs si nora.
Nu de alta, dar pana obtineti program in instanta si ajungeti sa-l executati s-ar putea sa nu mai vrea copilul sa relationeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soția însărcinată a plecat la maică-sa de două luni. are dreptul să-i interzică tatălui să-și vadă copilul? cristi pepene cristi pepene buna seara . sunt cununat cu o fata de 5 luni si a plecat de acasa acum 2 luni la maicasa fara cearta fara nimic si a spus ca se va intoarce dar nu sa mai ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor buna_nana buna_nana Buna seara Pentru ca sunt o bunica care-si face griji pentru nepotel si are insomnii,s-a gindit sa va ceara un ajutor in lamurirea problemei care o are unul ... (vezi toată discuția)
Filmuleț în care mama pedepsește copilul până când acesta plânge: îl pot folosi într-un eventual proces privind schimbarea domiciliului copilului? doru 40 doru 40 Buna! detin o inregistrare facuta de mama copilului trimisa de dansa pe o retea de socializare in privat ( eu find tatal) in filmulet se vede cum il pedepseste ... (vezi toată discuția)