avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Filmuleț în care mama pedepsește copilul până ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Filmuleț în care mama pedepsește copilul până când acesta plânge: îl pot folosi într-un eventual proces privind schimbarea domiciliului copilului?

Buna! detin o inregistrare facuta de mama copilului trimisa de dansa pe o retea de socializare in privat ( eu find tatal) in filmulet se vede cum il pedepseste pana cand acesta plange de mama focului.. eu sunt platitor de pensie alimentara am program de vizita stabilit de instanta pana acum nu am avut probleme cu vizita eu am o relatie foarte buna cu copilu (4 ani) ma iubeste si nu ar mai pleca de la mine abia il conving ca trebuie sa mearga inapoi la mama..nu vreau sa fac rau nimanui daar asa pt mine ce se intampla daca deschid un proces in aceasta privinta? se ia in considerare acest filmulet? ce sanse am? este deja o hotarare in favoarea mamei daca mama pe viitor nu isi va respecta programul de vizita pe care il am eu ce pot sa fac?
Ultima modificare: Duminică, 30 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce inseamna il pedepseste.. tipa la el, il bate il smuceste, il cearta, ii vorbeste ? A fost vb de educatie sau abuz?
Art. 95 legea 272/2004
Sunt interzise savarsirea oricarui act de violenta, precum si privarea copilului de drepturile sale de natura sa puna in pericol viata, dezvoltarea fizica, mentala, spirituala, morala sau sociala, integritatea corporala, sanatatea fizica sau psihica a copilului, atat in familie, cat si in institutiile care asigura protectia, ingrijirea si educarea copiilor, in unitati sanitare, unitati de invatamant, precum si in orice alta institutie publica sau privata care furnizeaza servicii sau desfasoara activitati cu copii.
Ultima modificare: Duminică, 30 Iunie 2019
gi-jane2, moderator
de batut nu cred ca il bate miar fi spus copilu chiar daca are doar 4 anisori imi spune fara sa il intreb ce face el acasa cu mama dar as minti daca as spune ca il supune sau il obliga intr-un fel sau altul nu duce lipsa de nimic ..dar totusi am dubi in unele privinte..de cateva ori mia spus ca mama e rea si cum am mai scris mai sus cam tot timpu cand vine la mine cand vine vremea sa il returnez inapoi mamei nu vrea sa plece de la mine am program de vizita de doua ori pe luna dar nu il respectam il iau saptamanal cu acordul mamei bineinteles.. in filmuletul pe care mama mi la trimis sa imi arate cum il pedepseste ca a inpinso pe o nepoata dea ei copilu e pus la colt cu mainile ridicate si certat pana acesta plange nu cred ca asa ar trebui procedat se putea si alfel.. copilu are mici probleme cu vorbirea la varsta de 4 ani ar cam trebui sa intelegi ce vorbeste dar aproape tot timpul abia il inteleg cand vrea sa imi spuna sau sa imi povesteasca ceva.. si banuiesc ca aceste probleme au aparut de la un motiv ..ce ar trebui sa fac? cum am mai spus avem deja o sentinta cu domiciliu la mama si custodia comuna.. daca pe viitor observ chesti care il afecteaza pe copil ce e de facut?
Apelati la dgaspc, poate ar trebui sa apelati si la un psiholog. Ar trebui sa vorbiti in primul rand cu mama, sa ii ziceti ca vedeti ca are ceva probleme si sa incercati sa le rezolvati.
In privinta filmuletului care e scopul pt care vi l-a trimis ?
scopul pentru care l-a trimis ..sa imi arate ca copilu nu asculta si a inbrancito pe nepoata.. si cum il pedepseste dansa..nu vreau sa fac un mare scandal dar sunt sigur ca daca ajung sa pornesc masinaria va fi urat...si nu vreau asta vreau doar sa stiu ce urmari pot urma.. nu vreau nici sa afecteze copilu( ca sigur il va afecta in viitor)
Ultima modificare: Duminică, 30 Iunie 2019
doru 40, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa discutati cu mama fara sa va certati

Alte discuții în legătură

Comunicare hotarare civilia cipriluca30 cipriluca30 buna ziua,sora mea a castigat custodia copilului cu fostu concubin,,,are la mana hotararea prin care se stabileste locuinta minorului la mama,dar fostul ... (vezi toată discuția)
Minor nerecunoscut de tata, răpit de la mama mea. cum îl pot lua înapoi? Jeoo Jeoo Am și eu o întrebare eu am fost plecata din tara și copilu meu a ramân cu mama mea și după un timp tata la fata mi.a luat copilu de la mama fără voia ... (vezi toată discuția)
Copilul meu a devenit obiect de santaj pentru tatăl care acum, după mai mult de doi ani, vrea să-l recunoască. aș putea obține autoritatea părintească exclusivă? alexandrasonya alexandrasonya Buna seara am o problema delicata pe care nu stiu exact cum sa o abordez si as avea nevoie de parerile dumneavoastra .In urma unei relatii de concubinaj a ... (vezi toată discuția)