avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... comunicare hotarare civilia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

comunicare hotarare civilia

buna ziua,sora mea a castigat custodia copilului cu fostu concubin,,,are la mana hotararea prin care se stabileste locuinta minorului la mama,dar fostul concubin nu vrea sa il dea,,ce se poate face sa isi ia copilul?.....
Cel mai recent răspuns: ContSters257745 , utilizator 16:45, 7 Mai 2015
Trebuie exexutata hotararea.
Sa mearga la executor daca e definitiva.
Daca sunt probleme ar fi bine sa mearga si la avocat care sa caute o solutie juridica.
nu e definitiva comunicarea civila,dar locuinta sa stabilit la sora mea,,si nu vrea sa ii dea copilu,,,nici macar sal vada,,,mentionez ca el i la furat si sa ascuns timp de un an cu el,,,ce poate face in cazul asta?
Trebuie proces pe ordonanta presedintiala de urgenta.
Trebuia deschis de un an...
Se poate incerca (pe riscul dnei surori) executarea unei hotarari atacabile (doar daca a fost redactata motivarea). Neaparat trebuie contactat un executor judecatoresc care sa demareze executarea silita in baza Art 909-912 Cod Procedura Civila. Va sfatuiesc sa o faceti deja. Sansa de a se schimba ceva in apel este neglijabila insa procedurie executionale dureaza luni de zile.
a vrut sa faca doar ca avocata ei a zis ca fara un domiciliu de al lui nu poate...el se ascundea prin brasov sau mures...daca are drept la apel ex concubinu lui soramea ,soramea cum il poate lua daca a castigat procesu?...baiatu are 3,ani jumate si nelasando pe soramea sa il vada ,,cred ca copilu nu mai e asa de atasat de ea,,,mai mult de tata

Alte discuții în legătură

Divortul si dreptul copiilului Cosmina-Claudia Cosmina-Claudia Buna ziua .Ma numesc Cosmina-Claudia an varsta de 27 de ani si am un baietel de 6 anisori.M-am casatorit in 2005 si in 2008 am divortat .Acum muncesc in spania ... (vezi toată discuția)
Copil minor, incredintare tatalui Ovidiu calin Ovidiu calin Buna seara tuturor ! In randurile ce urmeaza o sa va scriu defapt pe scurt povestea mea de viata si asi dori daca se poate cineva care stie si este in ... (vezi toată discuția)
Executare silitã program vizitã minori Martonze Martonze Există un program de vizită minor de sâmbătă pănă duminică. În urma refuzului copilului, tatăl cere executarea silită. Conform art. 909 NCPC, ... (vezi toată discuția)