buna ziua,sora mea a castigat custodia copilului cu fostu concubin,,,are la mana hotararea prin care se stabileste locuinta minorului la mama,dar fostul concubin nu vrea sa il dea,,ce se poate face sa isi ia copilul?.....
Dnule againstpas asa cum am mai scris este tipic celor care sustin alienarea negarea evidentei si neraspunsul la intrebari punctuale. Desigur ca prezenta unui executor este traumatizanta. Cand insa n-ai cum face altfel le pui in balanta si cantaresti: merita sa traumatizez copilul cu prezenta executorului pentru a-l lua la un film? ce atarna mai greu, trauma sau filmul? Dar cand domiciliul implica, din pacate, mutarea copilui cu executorul, alegerea este intre un domiciliu care corespunde interesului mirolui si altul care nu!
Si asta dnule againstpas nu a m stabilt-o eu si nici nu urmeaza sa o stabiliti dvs, ci a stabilit-o instanta! Dar si aici dovediti aceiasi bine cunoscuta dubla masura: cand e in interesul minorului ce a stabilit instanta, cand nu e! dupa cum va convine.
nu va dati seama cat poate suferi soramea ca nusi vede copilu,,,merge la usa fostului concubin si nui deschide macar sal vada....ce legi sunt in tara asta????....cum poti desparti un copil de mama????,,,,e inaccetabil asa ceva,ca din punct de vedere legal sa nu iti poti vedea copilu
Stimata cipriluca,
Un executor judecatoresc este obligat sa execute un titlu definitiv. In cazul dvoastra inteleg ca sentinta fondului nu este inca definitiva.
Cand va fi, nu va exista alta modalitate dect cea prevazuta de Art 909-913, cu implicarea Art 905, Cod Procedura Civila, intrucat minorul poate refuza contactul cu celalalt parinte si nimeni nu poate folosi forta asupra minorului.
Parcurgerea acestori pasi poate implica sanctiuni pecuniare sau chiar penale ptr cel care nu se supune hotararii definitive.
Acestea sunt premizele strict legale ptr care, presunpun, v-ati adresat in acest forum.