avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Activitate jb

Activitate jb

buna ziua
am si eu o problema si nu stiu cum sa procedez. In urma cu doi ani si ceva mi-am fakut un abonament la zapp si din diferite motive nu am mai platit factura. ieri am primit o cerere de executare silita care suna cam asa: subscrisa Global Collection Agency SRL -societate specializata in recuperarea debitelor-, mandatar al Telemobil SA, va inainteaza prezenta CERERE DE EXECUTARE SILITA prin care va solicita ca, in contradictoriu cu debitorul Florina.... sa procedati la executarea silita, prin vanzarea la licitatie a bunurilor imobile, mobile, ale debitorului..........prin executarea silita, prin proprire, a sumelor de bani ale debitorului....
In fapt si in drept: Telemobil are o creanta certa, lichida si exigibila in valoare de 3953,8lei reprezentand: (i) 320,86 lei- servicii zapp neachitate, (ii) 2736,94 lei - penalitati de 1% pe zi de intarziere si (iii) 896 lei - contavaloarea in lei a daunelor cominatorii de 400 usd pentru incetarea contractului inainte de implinirea duratei pentru care a fost incheiat/prelungit, creanta constata prin hotarare judecatoreasca investita cu formula executorie, atasata prezentei cereri deexecutare silita. Intrucat debitorul nu a executat de buna voie obligatia de plata a sumei de 3953,8 lei, stabilita prin titlul executoriu, in temeiul dispozitiilor art 371 ind 1 si urm C.proc.civ., va solicitam sa procedati la executarea silita si pentru recuperarea cheltuielilor de executare silita in valoare de 1239,00 lei.
Pe de alta parte, daca pana la 08.08.2008, din datoria totala de 3953,8lei, debitorul va achita suma de 3227,21 lei la (UniCredit Tiriac Bank, Cec sau Posta Romana, in contul Telemobil SA nr.RO25 BACX 0000 0000 7011 3310 deschis la Unicredit Tiriac Bank), TELEMOBIL SA va renunta la cererea de executare silita , debitorul va beneficia de o reducere imediata de 726,59 lei si va fi scutit de plata cheltuielilor de executare silita in valoare de 1239,00 lei
Spuneti-mi va rog ce sa fac. nu am de unde sa scot atatia bani, am sunat anul trecut de vre-o 30 de ori la ZAPP , tot timpu aceasi faza, ca persoana care se ocupa de cazul meu nu este, sa las numar de telefon ca o sa ma contacteze si nimic, in cele din urma am vorbit cu o persoana, oricum nu cea care se ocupa de cazul meu (asa mi s-a sups) si i-am explicat ca sunt dispusa sa platesc suma de care am vorbit si sa imi reiau abonamentul, pentru ca am prieteni care au putut sa rezolve asa, mi s-a spus ca nu se poate , ca asa ceva nu s-a mai facut, si ca o sa ma sune oricum persoana care se ocupa de cazul meu. Si in ceea ce priveste executarea, eu nu am nici un bun pe numele meu, dar cand am facut abonamentul , a fost nevoie de factura de la energie electrica, care e pe numele bunicului meu, credeti ca poate sa execute bunurile lui???? Ce pot sa fac?? Va rog sa imi spune-ti