dintr-o echipă de două persoane cu volum ridicat de muncă, colegul ce avea o pozitie superioara, dintre a demisionat.
Angajatorul mi-a impus să fac treaba colegului deoarece 'asa se procedeaza in toate echipele', la inceput lasand impresia unei avansari. A refuzat avansarea ulterior, deoarece regulamentul presupune un minim de luni lucrate in firma pt a ocupa acea pozitie, conditie pe care nu o indeplinesc.
Intre timp, mi-a promis ca va recruta pe cineva nou, insa acest proces se prelungeste. Motivarea faptului pentru care lucrez dublu este fisa postului, unde scrie ca trebuie sa ajut echipa atunci cand este nevoie (o formulare generala, ce poate fi interpretata la latitudinea cititorului.
Mi s-a spus ca pot prioritiza sarcinile astfel incat sa ma incadrez in norma mea, insa pretentia ca totul sa fie rezolvat inca exista (daca ceva nu este gata la timp se primesc telefoane, se trimit mailuri catre sefi si se insista pe subiect pana totul se rezolva).
Exista vreun normativ care sa ma ajute sa refuz excesul de munca sau sa presupuna macar o compensatie pentru munca in plus depusa? Ce spune legea despre formularile vagi din fisa postului?