avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela0577

Activitate Mihaela0577

Corect înainte de a lua bani am întrebat postarita de 2 ori telefonic daca sânt pt mine și a spus da foarte clar și la posta mandatul a fost luat cu buletinul meu.bani o să-i dau înapoi pe mine mă deranjat modul cum au vorbit cu toate că după părerea mea erau vinovați și trebuiau să vb mai frumos.de acea întreb sa pot să-i arăt k nu știu să vb sau sa își recunoască greseala

Adrian ALBU a scris:

Trebuia să vă interesați despre acești bani la poștă. Este evident că nu erau pentru dvs. Mergeți și returnati banii la poștă.
[/quot

Buna ziua am primit acum trei săptămâni un mandat poștal cu suma de 500lei,de la o persoana care nu o cunosc,doar k numele de familie al expeditorului corespunde cu al soțului (nu suntem căsătoriți legal avem nume de familie diferite).mandatul a venit pe numele meu la posta am fost anunțată de postarita să mă duc să iau bani.iam luat am stat cu ei in casă aproximativ 2 săptămâni daca era o greșeală până acum se afla.intrun final am zis sânt pt noi și i-am cheltuit.acum sau trezit doamnele de la posta k e o greșeală și k nu au fost atente k nu erau pe adresa mea specific a greșit și postarita și doamna de la oficiul poștal care mi-a dat bani,și mi-au vorbit foarte agresiv k trebuie să-i duc cat pot de repede că nu erau ai mei.stiu k omenește așa e frumos ce mă deranjat a fost atitudinea lor,și aș dori să știu legal a cui a fost vina??