avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua am primit acum trei săptămâni un mandat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua am primit acum trei săptămâni un mandat poștal ...

Buna ziua am primit acum trei săptămâni un mandat poștal cu suma de 500lei,de la o persoana care nu o cunosc,doar k numele de familie al expeditorului corespunde cu al soțului (nu suntem căsătoriți legal avem nume de familie diferite).mandatul a venit pe numele meu la posta am fost anunțată de postarita să mă duc să iau bani.iam luat am stat cu ei in casă aproximativ 2 săptămâni daca era o greșeală până acum se afla.intrun final am zis sânt pt noi și i-am cheltuit.acum sau trezit doamnele de la posta k e o greșeală și k nu au fost atente k nu erau pe adresa mea specific a greșit și postarita și doamna de la oficiul poștal care mi-a dat bani,și mi-au vorbit foarte agresiv k trebuie să-i duc cat pot de repede că nu erau ai mei.stiu k omenește așa e frumos ce mă deranjat a fost atitudinea lor,și aș dori să știu legal a cui a fost vina??
Cel mai recent răspuns: Mihaela0577 , utilizator 19:59, 19 Ianuarie 2021
Trebuia să vă interesați despre acești bani la poștă. Este evident că nu erau pentru dvs. Mergeți și returnati banii la poștă.


Adrian ALBU a scris:

Trebuia să vă interesați despre acești bani la poștă. Este evident că nu erau pentru dvs. Mergeți și returnati banii la poștă.
[/quot

Corect înainte de a lua bani am întrebat postarita de 2 ori telefonic daca sânt pt mine și a spus da foarte clar și la posta mandatul a fost luat cu buletinul meu.bani o să-i dau înapoi pe mine mă deranjat modul cum au vorbit cu toate că după părerea mea erau vinovați și trebuiau să vb mai frumos.de acea întreb sa pot să-i arăt k nu știu să vb sau sa își recunoască greseala
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2021
Mihaela0577, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema delicata - un coleg a schimbat continutul coletului pe care l-am rugat sa il expedieze eagle24ro eagle24ro Buna ziua tuturor! Zilele trecute am avut o experienta care nu vreau sa se mai repete in veci si nu o doresc nimanui. :( Va rog daca puteti sa ma ajutati cu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ana2006 ana2006 trebuie sa platesc pensia alimentara la copilul meu.unde trebuie sa ma adresez la ce institutie ?am nevoie de ceva acte? poate sa puna altcineva banii in locul ... (vezi toată discuția)
Regulament posta ro Anca.... Anca.... Buna ziua!am o problema cu posta romana.In urma cu putin timp am primit niste bani pe numele meu prin mandat postal dar adresa nu este cea din buletin iar cei ... (vezi toată discuția)