avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate regulament posta RO
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

regulament posta RO

Buna ziua!am o problema cu posta romana.In urma cu putin timp am primit niste bani pe numele meu prin mandat postal dar adresa nu este cea din buletin iar cei de la posta nu vor sa imi dea banii.Cum as putea face sa imi recuperez banii mai ales ca doamna postarita nu mi-a dat mie mandatul ci altcuiva din alta zona din oras.Exista o regula care sa o oblige sa imi dea banii?eu nu vreu sa imi vina la adresa din buletin am dreptul acesta?pot face o plangere la posta pentru ca nu mi-a livrat mandatul la adresa si a si intarziat?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:23, 28 Decembrie 2017
Pentru a putea vira banii, postasul confrunta datele din buletin inclusiv adresa cu cele din mandatul postal. Daca acestea nu corespund, nu poate vira banii. Daca a dat mandatul/ banii altcuiva, reiese ca datele confruntate au corespuns.
Dvs. cum puteti dovedi ca banii trimisi prin mandat va apartin ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am primit acum trei săptămâni un mandat poștal ... Mihaela0577 Mihaela0577 Buna ziua am primit acum trei săptămâni un mandat poștal cu suma de 500lei,de la o persoana care nu o cunosc,doar k numele de familie al expeditorului ... (vezi toată discuția)
Posta romana wazz wazz Buna ziua Am cumparat un produs. Nu a corespuns astfel ca l am returnat firmei. Firma mi a inapoiat banii prin mandat postal POSTA ROMANA. Numele folosit de ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei raza23 raza23 unde m-as putea adresa ptr o lamurire ref la plata pensiilor? termenul ptr plata este afisat la of postal dar postasul intarzie pe zile bune pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)