avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate DamianFlorea

Activitate DamianFlorea

Cum se inchide un ong? Ce acte sunt necesare?
Buna ziua. Am cumparat o centrala. Dupa ce am achitat-o vanzatorul ma tot evita. Intr-un final a montat-o, dar nu a pus un furtun, pe motiv ca nu are. Imi tot spune sa cumpar eu furtunul si sa il montez. Plus ca ma tot amana cu semnarea contractului de extra garantie. Este ilegal ceea ce face? Nu exista ceva in lege care sa ma poata face sa am avantaj asupra lui?
Discuție Lichidare ONG
Buna ziua, cum se procedeaza pentru lichidarea unui ong? Este adevarat ca in cazul in care contractul de comodat expira de mai mult de 3 luni asociatie este lichidata automat, sau este pusa ca si nefunctionala si ulterior trebuie inchisa?
Buna ziua, dupa ce a decedat tatal meu, casa lui a fost impartita la succesiune jumatate mie, jumatate mamei mele. Intre timp si mama mea a decedat. Succesiunea nu a fost facuta inca dar vreau sa fac un contract de comodat pe casa pentru infiintarea unui ong. Se poate fara succesiune?
Buna ziua, am si eu o mica problema, deschid o asociatie si am nevoie de un sediu social. As putea sa fac contract de comodat pe un apartament achizitionat prin credit bancar?