avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, dupa ce a decedat tatal meu, casa lui a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, dupa ce a decedat tatal meu, casa lui a fost impartita ...

Buna ziua, dupa ce a decedat tatal meu, casa lui a fost impartita la succesiune jumatate mie, jumatate mamei mele. Intre timp si mama mea a decedat. Succesiunea nu a fost facuta inca dar vreau sa fac un contract de comodat pe casa pentru infiintarea unui ong. Se poate fara succesiune?

Alte discuții în legătură

Mostenire olympya olympya buna ziua! va rog ,sa ma lamuriti intr-o problema legata de o succesiune.Este vorba de casa bunicilor (bun comun) si cei doi copii ai lor.Bunicul si unul din ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sediu - mostenire alextepes alextepes Incerc sa infiintez o societate (SRL) si vreau sa declar ca sediu social casa in care locuiesc. Casa a fost proprietatea comuna a bunicilor mei. - Bunicul ... (vezi toată discuția)
Mostenire albert21 albert21 Am mostenit de la tatal meu o casa dar doar jumatate ,cealalta jumatate era a mamei care a decedat ,fratii mei au vreun drept chiar daca eu am platit timp de ... (vezi toată discuția)