avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat sediu - mostenire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat sediu - mostenire

Incerc sa infiintez o societate (SRL) si vreau sa declar ca sediu social casa in care locuiesc.
Casa a fost proprietatea comuna a bunicilor mei.
- Bunicul meu a decedat in 1992 dupa care s-a facut succesiune si din 1/2 casa au revenit 1/4 bunicii mele si 3/4 mamei mele.
- In 2003 a decedat mama mea si nu am mai facut succesiune (mostenitori probabil am fi eu si tatal meu)

Pot sa fac un contract de comodat avand ca obiect o suprafata mai mica de 1/2 din suprafata totala, acest contract avand ca parti pe bunica mea, in calitate de comodant si societatea in curs de constituire reprezentata de mine in calitate de titular?
Cel mai recent răspuns: alextepes , utilizator 12:40, 12 Octombrie 2010
Puteti sa faceti comodatul, numai ca in urma ultimelor modificari ale legii Reg. com. pentru a fi luat in calcul un contract de comodat ca dovada de spatiu, trebuie sa mergeti la admin. financiara si sa luati un certificat si o adeverinta din care sa rezulte ca nu mai functioneaza si alte soc. com. in acel spatiu.
Multumesc. La admin financiara trebuie sa mearga comodatarul sau comodantul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru sediu social ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua As avea si eu o intrebare Vreau sa infiintez un SRL care isi va desfasura activitatea la sediul social (respectiv locuinta in care stau). ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma danabengy danabengy Buna, am o intrebare: eu si sotul meu dorim sa infiintam o firma, dar nu avem sediu social. Avem o casa la tara care a fost a socrilor mei, ambii decedati, ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Popu Popu Buna, este corecta formularea: Comodantii dau spre folosinta comodatarului [b]o suprafata de 6 mp utili[/b] in apartamentul situat in localitatea X, strada ... (vezi toată discuția)