avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 328 soluții astăzi
Forum Activitate Radulian Cristina

Activitate Radulian Cristina

Prin contractul colectiv de munca am avut dreptul la 28 de zile de concediu și prin contractul colectiv de munca la nivel de ramura/comisia paritara, încă 10 zile de concediu suplimentar. S a încheiat contractul de munca de drept (pensie invaliditate) Vreau sa știu dacă cele 10 zile de concediu suplimentar neefectuate, se pot plăti. Mulțumesc!


CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Astfel de spate sunt sensibile din punct de vedere juridic pt ca durează,costurile sunt mari,avocati cu adevărat specializați sunt putini etc.Incercati să strangeti acte medicale,opinii de la alți medici,radiografii, si apoi consultați un av pt a analiza șansele.Teoretic exista varianta uneii plângeri penale,sau a unui proces civil ambele variante cu avantaje si dezavantaje.In niciun caz nu faceți sesizări la Colegiul Medicilor pierdeți timp,este o procedură facultativă care nu ajuta cu nimic.





Va mulțumesc frumos pentru informarea care mi ați oferit o. O seara frumoasa va doresc!
Ma confrunt cu o situație delicata, în sensul ca acum 2 ani m am hotărât sa efectuez o operație de implant dentar. Mi au fost puse 6 implanturi (4 partea de sus și 2 partea de jos) și după aprox. un an au început sa cada rand pe rand (partea de sus) După primul implant căzut a urmat o alta operatie de extracție a ramasitelor ramase în locul respectiv și încercând sa implanteze în alt loc. După o alta perioada de aprox. 3 luni a căzut un alt implant și iar a urmat aceeași procedura. In momentul actual ma aflu în situația în care iar mi a căzut al 4 lea implant. Din 4 implanturi la partea de sus am ajuns în ipostaza sa nu mai am niciunul, ba mai mult decât atât și cu o datorie la dl doctor de 250 euro pt implantul pus acum 4 luni (justificând ca îmi ia acești bani doar pentru audiția de os) . Toată aceasta lucrare m a costat în jur de 300 mil fără factura deoarece cu factura ma costa mai mult (informația aceasta mi a dat o după efectuarea operației) Am dovada ca am dat jumătate din bani printr un bilețel semnat de dr iar cealaltă jumătate de bani ii pot dovedi prin extragerea banilor din cont la momentul finalizării lucrării Va rog sa ma îndrumați ce pot face pt a rezolva aceasta situație în sensul sa l dau în judecata pe dl doctor. Nu mi se pare corect cum a procedat acest doctor "renumit" dat fiind faptul ca putea sa și dea seama după radiografia panoramica, ca nu poate sa realizeze o lucrare atât de complicata, atâta timp cât nu rezista implantul la adiția de os și mai mult de atât sunt revoltata deoarece se disculpa acuzându ma ca nu știu sa mi fac igiena bucala. Menționez ca cele 2 implanturi la partea de jos nu am probleme. Mulțumesc, aștept un răspuns de la dvs.