avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prin contractul colectiv de munca am avut dreptul la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prin contractul colectiv de munca am avut dreptul la 10 zile ...

Prin contractul colectiv de munca am avut dreptul la 28 de zile de concediu și prin contractul colectiv de munca la nivel de ramura/comisia paritara, încă 10 zile de concediu suplimentar. S a încheiat contractul de munca de drept (pensie invaliditate) Vreau sa știu dacă cele 10 zile de concediu suplimentar neefectuate, se pot plăti. Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iulie 2022
Radulian Cristina, utilizator

Alte discuții în legătură

Zile suplimentare concediu de odihna personal auxiliar invatamant cid02n cid02n Buna ziua, O persoana incadrata, intr-o functie din categoria persoanal auxiliar in invatamant, s-a pensionat la limita de vasta cu 1 ianuarie 2014, are ... (vezi toată discuția)
Zile concediu de odihna 2017 ana500 ana500 Buna ziua . Imi spune-ti si mie va rog cum se calculeaza numarul de zile de CO pentru personalul didactic auxiliar si nedidactic . Ce legislatie sa am in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat integral in anul anterior alex68 alex68 Buna ziua, Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatorul aspect. Anul trecut am avut dreptul la 24 de zile de concediu de odihna. Din ... (vezi toată discuția)