avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Activitate Aaaassss

Activitate Aaaassss

Depunere bani penitenciar rahova
Buna ziua este mai rapid sa depun bani din contul meu bancar in contul penitenciarului RO89TREZ7055005XXX000192, deschis la Trezoreria Sectorului 5, CUI 9941693, beneficiar: Penitenciarul Bucuresti Rahova, decat prin e mandat postal?
A depus careva bani direct in contul penitenciarului in cat timp i a primit?
Buna ziua, cum pot urgenta inmatricularea unei masini?
Am avut talonul ( era pe dolj) retinut si cand am mers la drpciv Bucuresti sa inmatriculez masina au zis ca ma suna ei cand e gata. Am fost pe acolo si de fiecare data imi zic ca nu e gata. Acest proces dureaza de 3 luni deja.
Problema este ca pana acum nu a venit un impozit mare insa, dupa 5 ani a venit o suma de 8 000 lei pt toti cei 5 ani dupa expirarea contractului de evaluare impozitului pe imobil. Eu vreau sa pot anula suma aceasta si sa scot firma de pe imobil. Multumesc
Buna ziua,
Eu in urma cu 5 ani am inchiriat unei firme un imobil, firma a plecat dupa 5 luni dar a trecut sediul social pe acel imobil. Fara ca eu sa stiu firma a pastrat sediul social acolo si acum m-am trezit cu impozit pentru toti cei 5 ani.
Ce se poate face in acest caz? Cum pot sa scot sediul social al firmei de pe imobil si cum pot sa anulez impozitul?