avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate AnamariaA1

Activitate AnamariaA1

Mulțumesc !
Dapix a scris:

Alte datorii pe care le are nu se scad din calculul pensiei de întreținere. Daca ia în mână 3600, va plăti un procent din această sumă.

Cum se calculează pensia alimentara , cât vine dim 3600 de lei salariu in mâna ? Dacă tatăl are și rate la un imobil , datoriile lui se scad și după se calculează ?

Mulțumesc!

AnamariaA1 a scris:

mitabiciclista a scris:

Nu poate sa aiba doar obligatii(plata pensie) si nici un drept cum va doriti dumneavoastra.

Am înțeles , mulțumesc pentru răspunsuri .

Mai am o nelămurire , dacă îl trec ca tata și el nu dorește , cum se procedează ?
Iau in calcul toate variantele sa văd care e mai buna!Multumesc!

mitabiciclista a scris:

Nu poate sa aiba doar obligatii(plata pensie) si nici un drept cum va doriti dumneavoastra.

Am înțeles , mulțumesc pentru răspunsuri .

Am inteles, dacă eu declar ca nu stiu cine este tatăl ( mentinonez ca nu vreau sa depind de el pentru orice semnătura )el ce poate face , va cere test de paternitate .... și dacă eu nu sunt de-acord ?

raluk0207 a scris:

Prin "despartita" va referiți la împrejurarea că ați fost căsătorită și ati divorțat? Sau ati avut doar o relație de concubinaj?

Doar relație de concubinaj .
Sunt însărcinată și despărțită , dacă Dumnezeu ma ajuta sa duc sarcina pana la capăt și nu doresc sa trec in acte numele tatălui deoarece nu vrea sa depind de el pentru orice semnătura pot cere pensie alimentara ?
Buna ziua, daca am dat banii fostului partener prin depunere bancara cu detalii împrumut și am locuit într-o casă pe numele lui unde și eu am băgat bani aceștia tot prin viramente bancare cu detalii , plus rate plătite la credit , am vreo șansă să îi mai pot recupera .Mulțumesc !