avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, daca am dat banii fostului partener prin ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, daca am dat banii fostului partener prin depunere ...

Buna ziua, daca am dat banii fostului partener prin depunere bancara cu detalii împrumut și am locuit într-o casă pe numele lui unde și eu am băgat bani aceștia tot prin viramente bancare cu detalii , plus rate plătite la credit , am vreo șansă să îi mai pot recupera .Mulțumesc !

Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:47, 25 Ianuarie 2021
Aveti sanse.este o problema complexa dar cu sanse de castig.Aveti un drept de creanta pt îmbunătățirile aduse imobilului,variante sunt dsi t sumele transferate ca imprumut.Va recomand sa contactați un av in zona dvs nu trebuie sa așteptați.concubinul poate instraina imobiluletc.
Trebuie sa mergeti cu actele la avocat ca sa se lămurească.
Ar părea ca ati avea șanse dar trebuie analizat și gandit totul in cele mai mici detalii.
Trebuie foarte bine redactata acțiunea intrucat in caz contrar veti pierde procesul.
Nu este un proces din categoria celor simple.
Sanse aveti. Daca ati trecut in tranzactii mentiunile, aceste inscrisuri pot fi considerate cel putin inceput de dovada scrisa. Intr-adevar, procesul nu este atat de simplu (ordonanta de plata, cereri cu valoare redusa), dar la prima analiza ati avea castig de cauza. Oricum ar fi, trebuie sa apelati la ajutor de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ionela18 ionela18 BUNA ZIUA. Eu si sotul meu am decis de comun acord sa divortam dupa 8 ani de casnicie, am ajuns la concluzia ca nu mai putem sa stam impreuna. Noi locuim ... (vezi toată discuția)
Despagubire dupa divort Barbu Florenta Barbu Florenta INAINTEA CASATORIEI AM VANDUT UN APARTAMENT ( AL MEU) PE NUMELE MAMEI MELE SI AM iNVESTIT BANII IN CASA IN CARE ,INCA LOCUIESC. EU SI FETITA NOASTRA .(am ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie persoana particulara, prin transfer bancar Florentin_Tache Florentin_Tache Am împrumutat pe cineva cu o sumă de bani, prin transfer bancar într-un cont de credit ipotecar al persoanei, iar persoana în cauză nu mai recunoaște ... (vezi toată discuția)