avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despagubire dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despagubire dupa divort

INAINTEA CASATORIEI AM VANDUT UN APARTAMENT ( AL MEU) PE NUMELE MAMEI MELE SI AM iNVESTIT BANII IN CASA IN CARE ,INCA LOCUIESC. EU SI FETITA NOASTRA .(am divortat acum 21 zile)
TREBUIE SA PLEC, NU AM UNDE.
CASA E PE NUMELE SOACREI.
CE SANSA AM SA IMI RECUPEREZ BANII DE PE APARTAMENT?
Ultima modificare: Luni, 21 Mai 2018
Barbu Florenta, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Formulați acțiune de partaj, aveți un drept de creanța asupra îmbunătățirilor aduse imobilului și asupra bunurilor mobile achiziționate.
Pe plan probațional, vă puteți folosi de proba cu înscrisuri (facturi de pildă, contractul de vânzare al
apartamentului), interogatoriul fostei sotii, proba cu martori, etc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti sanse dar va trebui sa discutati cu un av ,sa cautati martori dispusi sa confirme cele relatate de dvs , sa cautati facturi,bonuri fiscale,sa faceti dovada vanzarii imobilului proprietatea dvs etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Marinelapavel Marinelapavel Acum 9 ani m am căsătorit si am investit bani in casa care locuiesc aceasta fiind pe numele socrului meu ,noi locuim la etaj ,specific acei bani au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt casatorita de 20 de ani si stau in casa sotului. ... ozana.cos ozana.cos Buna ziua, Sunt casatorita de 20 de ani si stau in casa sotului. Casa este jumatate pe numele lui, jumatate pe numele fratelui lui. Este un apartament in ... (vezi toată discuția)
Divort ionela18 ionela18 BUNA ZIUA. Eu si sotul meu am decis de comun acord sa divortam dupa 8 ani de casnicie, am ajuns la concluzia ca nu mai putem sa stam impreuna. Noi locuim ... (vezi toată discuția)