avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Sunt casatorita de 20 de ani si stau in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Sunt casatorita de 20 de ani si stau in casa sotului. ...

Buna ziua,
Sunt casatorita de 20 de ani si stau in casa sotului. Casa este jumatate pe numele lui, jumatate pe numele fratelui lui.
Este un apartament in care am investit, din momentul casatoriei si pana acum, aproximativ 30000 de euro.
In cazul unui divort este evident ca nu voi avea si nici nu am pretentia sa am cota parte din apartament. Insa ma intereseaza sa stiu daca pot recupera cel putin jumatate din banii pe care i-am investit in apartament.
Precizez ca avem si un copil impreuna. Casatoria este una legala.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ozana.cos , utilizator 12:02, 12 Decembrie 2022
Aveți inscrisuri doveditoare sau ale probe ale investiției dvs?
Dovada îmbunătățirilor aduse poate fi făcută cu orice mijloc de proba acte,martori,expertiza,interogatoriu..Aveți un drept de creanță pt sumele respective..
Buna ziua, Prima renovare a casei am facut-o acum 15 ani, nu mai am nici un document doveditor. In schimb am tinut legatura cu cei care au renovat apartamentul si eventual pot depune ei marturie.
Pentru renovarile/aparatura ulterioara, avem facturile/obiectele.
Va multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va bazați pe zugravi ci pe prieteni cunoștințe care ar vrea sa va ajute și pe care va.puteti baza.Eventual discutați din timp cu.eventualii martori,discutați cu un av etc..
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Alte discuții în legătură

Ce drept am din casa sotiei unde am investit aproape numai eu? mrt mrt Buna ziua De cateva zile sotiei mele i s a pus pata pe mine sa parasesc domiciliul fara vreun motiv intemeiat. Cand ne am cunoscut ea de abia cumparase ... (vezi toată discuția)
Despagubire dupa divort Barbu Florenta Barbu Florenta INAINTEA CASATORIEI AM VANDUT UN APARTAMENT ( AL MEU) PE NUMELE MAMEI MELE SI AM iNVESTIT BANII IN CASA IN CARE ,INCA LOCUIESC. EU SI FETITA NOASTRA .(am ... (vezi toată discuția)
Partaj ro_red_rosu ro_red_rosu M am casatorit acum 8 ani, sotul avea apartament cu 2 camere, cu banii parintilor mei am renovat apartamentul(gresie , faianta, varuit, cumparat mobila- doar ... (vezi toată discuția)