avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Activitate richardoxd

Activitate richardoxd

cel mai bine asa
va multumesc frumos pentru ajutorul acordat! multa sanatate tuturor!
Este vorba despre o ,, conventie ,, facuta la avocat, prin care se incheie un contract de cesiune de drepturi litigioase, prin care sora mea are pretentii la o parte din terenul defunctului, in favoarea semnaturii pentru cedarea fratelui nostru casa.
Acest lucru a fost facut la un cabinet individual de mediere de catre un avocat
Situatia sta in felul urmator. Dupa moarta tatalui meu, eu impreuna cu sora mea, fratele meu si mama mea am mers la un avocat pentru a cadea de acord la impartirea mostenirii tatalui ( un hectar de teren si o casa ). Eu si sora mea voiam sa cedam partea de la casa in favoarea fratelui meu cu o conditie data de sora mea, aceasta voia o jumatate din hectarul respectiv. Aceasta conditie avea o data limita care nu s-a respectat, urmand ca aceasta sa-si retraga semnatura. Si ma intereseaza daca mai este valabil respectivul act, daca sora mea s-a retras, ca sa stiu daca semnatura mea inca mai este valabila.
Buna ziua! In cazul in care o persoana si-a retras semnatura de la o intelegere la un avocat, cu mai multe persoane, mai este valabila intelegerea? Adica persoana si-a retras semnatura, si in cazul de fata, celelalte semnaturi din partea celorlalti membrii mai sunt valabile?