Buna ziua! In cazul in care o persoana si-a retras semnatura de la o intelegere la un avocat, cu mai multe persoane, mai este valabila intelegerea? Adica persoana si-a retras semnatura, si in cazul de fata, celelalte semnaturi din partea celorlalti membrii mai sunt valabile?
Încercați sa explicați despre ce fel de intelegere e vorba,a fost făcută la av sau notar,ce prevedea înțelegerea respectivă, ce intelegeti prin si-a retras semnătură etc.
Situatia sta in felul urmator. Dupa moarta tatalui meu, eu impreuna cu sora mea, fratele meu si mama mea am mers la un avocat pentru a cadea de acord la impartirea mostenirii tatalui ( un hectar de teren si o casa ). Eu si sora mea voiam sa cedam partea de la casa in favoarea fratelui meu cu o conditie data de sora mea, aceasta voia o jumatate din hectarul respectiv. Aceasta conditie avea o data limita care nu s-a respectat, urmand ca aceasta sa-si retraga semnatura. Si ma intereseaza daca mai este valabil respectivul act, daca sora mea s-a retras, ca sa stiu daca semnatura mea inca mai este valabila.
Dezbaterea succesiunii ( aceptarea, impartirea, renuntarea, cedarea, etc.) se face la notar, nu la avocat.
Tare ma tem ca nu are nicio valoare pentru niciuna dintre parti ceea ce ati semnat la avocat.
Este vorba despre o ,, conventie ,, facuta la avocat, prin care se incheie un contract de cesiune de drepturi litigioase, prin care sora mea are pretentii la o parte din terenul defunctului, in favoarea semnaturii pentru cedarea fratelui nostru casa.
Acest lucru a fost facut la un cabinet individual de mediere de catre un avocat