avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In cazul in care o persoana si-a retras ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In cazul in care o persoana si-a retras semnatura ...

Buna ziua! In cazul in care o persoana si-a retras semnatura de la o intelegere la un avocat, cu mai multe persoane, mai este valabila intelegerea? Adica persoana si-a retras semnatura, si in cazul de fata, celelalte semnaturi din partea celorlalti membrii mai sunt valabile?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:15, 31 Ianuarie 2021
Inainte de a ma jigni ar fi fost bine sa cititi cu atentie postarile solicitantului. V-ar fi ajutat si daca umblati la DEX! Posibil sa fi terminat scoala demult (Doamne fereste, nu zic ca sunteti batrana!) si sa fi uitat sensul corect al unor cuvinte.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Înainte să interveniti neavizat in postarile altora, cu aprecieri de genul "De ce sa dea bani de două ori (și nu putini)", poate ar fi fost bine să fi urmat studii juridice.
Nu sunteti familiar nici cu procedurile notariale, nici nu activitatea judecătorească.
Eu am inteles de la început ce dorește userul. Păcat ca nu a știut și avocatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere moștenire cris2020 cris2020 Tata a decedat în mai 2018. Suntem două surori și mama e in viață. In urma decesului tatălui au rămas un apartament și o casă. Mama are o oarecare ... (vezi toată discuția)
Împărțire bunuri MirelaIonela MirelaIonela Bunicul meu pe al cărui nume este actul de proprietate este decedat, la fel si sotia, el avea 2 copii : tatăl meu (decedat) si inca o fata. Si eu mai am o ... (vezi toată discuția)
Transfer drept de proprietate teren -se poate face prin mediere? liveomars liveomars Mama are 2 surori,sora A care este vitrega (dintr-o alta casatorie a bunicii) si sora B.Bunicii au murit acum 7 ani,ele vor sa faca actele pe pamant,iar ... (vezi toată discuția)