avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate Wasilus

Activitate Wasilus

Da, bineinteles ca se poate afla, am mentionat doar.
Proprietarul garajului locuieste de ani de zle in Germania, a lasat garajul cuiva, acea persoana mi-a inchiriat mie garajul. Probabil de aceea inca nu am primit nimic de la politie.
Am aflat de la o vecina a pagubitului.
Nu imi stie nimeni identitatea. Ma stie doar dupa infatisare. Nu mi sa cerut mie personal nimic, am aflat de la vecini . pagubitul nu e prea agreeat acolo, tot din motive ca parcheaza ca un nesimtit.
In fata garajului meu isi parcheaza masina regulat diferite persoane.
Cu 2 luni in urma intr-o seara mi-am pierdut controlul si i-am rupt unuia ambele oglinzi.
Un alt vecin are montat niste camere de supraveghere deasupra garajelor, si mi-a surprins actul de razbunare. Pagubitul luat un avocat si are pretentii sa-i platesc 2000 de lei oglinzile (mai mult decat costa masina), si 3500 de lei daune morale.
Mentionez ca inregistrarea video e de rezolutie mica si nu se desluseste fata, dar dupa silueta si freza posibil sa fiu identificat.
Vecinul a inmanat iunregistrarea politistului care a venit la fata locului, fara ca politistul sa o ceara.
Da stiu , sunt vinovat , dar ca sa ma dezvinovatesc putin - nesimtitul nu si-a lasat nici macar un bilet cu nr de tel in bord, am claxonat acolo 15 minute , cate blesteme am luat de la vecini.... apoi m-am hotarat sa sun la politie, am constatat ca nu mai am nr politiei in telefon, am incercat sa caut pe net , nu mergea netul, am sunat la o prietena nu a raspuns, atunci am pierdut firul si am comis-o.

Sunt ingrijorat de urmari. Deocamdata nu stie nimeni cine sunt, (am garajul inchiriat de la o persoana ce locuieste in germania). Inca nu a ajuns la mine nimic.
1. As dori sa stiu daca risc inchisoarea pentru aceasta fapta?
2. E valabila proba video? Avand in vedere ca nu sa emis un ordin judecatoresc pentru preluarea acestei probe. Calitatea proasta a imaginii.
3.As dori niste sfaturi cum ar fi indicat sa procedez in continuare.
Multumesc